Dillin Design Oudkarspel

Dilling Design - Google ranking

Uw website hoog in Google

Vindbaar zijn in Google is één van de belangrijkste onderdelen van een goede website. U wilt uw website zo hoog mogelijk in Google om uw bedrijf te laten groeien en uw marktaandeel te vergroten. Dilling Design combineert snelheid en een optimale gebruikersvriendelijkheid om een hoge score in Google te garanderen!

Met het “vinden en houden principe” zorgt Dilling Design ervoor dat uw website of webshop altijd goed gevonden wordt en dat bezoekers makkelijk door uw website kunnen manoeuvreren. Daarmee worden de bezoekers van uw website, vaste, terugkerende klanten!

Onze websites en webshops zijn standaard gebouwd volgens het “vinden en houden pricipe”. Daarnaast bieden wij voor specifieke websites of acties ook maatwerk waarmee uw website/webshop een nog betere ranking krijgt!

Standaard een hoge ranking

Dilling Design draagt zorg dat uw website altijd, zowel technisch als qua content, up to date is!

Met maatwerk nog meer snelheid

Met onze optimalisatie technieken en de snelheid van uw website zorgen we voor een hoge ranking in Google.

Altijd een onafhankelijk advies

Wij bouwen uw webshop zodanig dat uw online klanten snel en accuraat geholpen worden en terugkerende klanten worden!

Elke markt vraagt om een eigen aanpak als het op de beste vindbaarheid in Google aankomt!

Beveiliging van uw website

Heeft uw website nog geen SSL-certificaat? Regel dat dan vandaag nog. Met name als u een website of webshop heeft waarop uw bezoekers privacy gevoelige gegevens achterlaten is een SSL-certificaat enorm belangrijk.

Met een SSL-certificaat op uw website gaan bezoekers sneller over tot een aankoop, is uw website/webshop sneller en zal uw website/webshop een hogere ranking in Google krijgen!

Mobiel vriendelijkheid

Hoe vaak heeft u vandaag op uw mobiel gekeken? Inmiddels worden al meer dan 60% van alle zoekopdrachten uitgevoerd op een mobiel apparaat. Google houdt hier rekening mee bij de ranking van uw website.

Dilling Design ontwerpt alle websites zodat deze op mobiele devices altijd optimaal getoond worden. Deze manier wordt responsive genoemd en zorgt naast een hogere ranking ook voor een optimale gebruikerservaring van de bezoekers!

Laadsnelheid van uw website

Een snelle website zorgt voor een hogere positie in Google. Alleen daarom al is het belangrijke dat uw website voldoende snelheid heeft want hoe hoger in Google hoe meer bezoekers en hoe meer klanten uw website heeft.

Niet alleen het aantrekken van klanten is van belang, het houden van uw klant(en) is net zo belangrijk. Bezoekers van uw website of webshop ervaren snelheid als zeer gebruiksvriendelijk en zullen daarom sneller kopen en terugkomen!