Dillin Design Oudkarspel

Dilling Design - betaalbare websites in Castricum

Websites in Castricum

Betaalbare websites in Castricum

Bent u net gestart met uw bedrijf of wilt u de aanwezigheid van uw bedrijf op het internet verbeteren? Dan bent u bij Dilling Design aan het juiste adres. Vanuit Oudkarspel bouwen wij professionele websites voor (startende) ondernemers in Castricum en de rest van Nederland.

Dilling Design verzorgt het hele pakket, van domeinnaam tot hosting en van de bouw van uw website tot het onderhoud daarvan. Onze werkwijze is flexibel en zorgt voor moderne, snelle websites die uitstekend vindbaar zijn in de belangrijkste zoekmachines zoals Google en Bing! Daarnaast zijn onze website altijd snel en op elk device (smartphone, tablet, laptop of pc) optimaal in beeld zodat uw bezoekers uw website als zeer gebruikersvriendelijk zullen ervaren!

Alle websites worden gebouwd met WordPress, een platform dat internationaal als toonaangevend wordt gezien en inmiddels worden 40% van alle websites (wereldwijd) in WordPress gebouwd. Het systeem kent grote voordelen zoals een bijna oneindige lijst aan toevoegingen (plugin’s) waardoor een WordPress-website overal voor ingezet kan worden. Van reserveringen en boekingen tot webshops en (sport)verenigingen, voor elke toepassing een oplossing.

Wilt u meer weten over betaalbare websites in Castricum? Neem dan contact met ons op. We vertellen u graag over de mogelijkheden die Dilling Design uw bedrijf of organisatie kan bieden!

Snelheid gegarandeerd

Wij bouwen onze websites met de modernste technieken. Nieuwe websites hebben daarom steeds de hoogste scores op de Pagespeed Insights van Google!

Websites van Dilling Design zijn supersnel
Websites van Dilling Design - supersnelle websites, ook mobiel

Dilling Design, snel op weg naar een professionele website die werkt!

Tevreden klanten van Dilling Design Websites

Trotting Classics Tour

Trotting Classics Tour is een initiatief van enkele drafsportprofessionals om de drafsport structureel naar een hoger plan te brengen. Middels de Trotting Classics Tour wordt er jaarlijks meer dan een half miljoen Euro aan de bestaande prijsgelden toegevoegd. Het plan heeft paarden uit heel Europa aan zich weten te binden.

Voor de Trotting Classics Tour hebben we twee websites ontwerpen en geproduceerd. Eén gericht op de Nederlandse bezoekers en één voor de rest van Europa. Deze tweede website is drietalig.

Naast het ontwerp en de bouw van de websites verzorgt Dilling Design ook het onderhoud van beide sites.

Future Farm

De Future Farm in het Overijssels Lutten kan gerust gezien worden als dé kennis- en innovatie hub voor circulaire landbouw.

Boer Erik Back wil komen tot een zo circulair mogelijke bedrijfsvoering, waarbij zo veel mogelijk kringlopen op het bedrijf of in de omgeving worden gesloten. Tegelijkertijd probeert hij de emissies van schadelijke stoffen (ammoniak en methaan) zo veel mogelijk terug te brengen en wil hij bijdragen leveren aan natuur, landschap en biodiversiteit. Dit alles bij een sluitend verdienmodel.

Dilling Design ontwierp en bouwde de website voor de Future Farm!

Winkelcentrum Paddepoel

Winkelcentrum Paddepoel in Groningen is het grootste overdekte winkelcentrum van Noord Nederland. Met ruim 80 winkelunits biedt Winkelcentrum Paddepoel een breed scala aan winkels. Van mode tot dierbenodigdheden en van de dagelijkse boodschappen tot speelgoed, alles onder één dak!

Dilling Design werkt al sinds 2017 voor Winkelcentrum Paddepoel. Naast het ontwerp en de bouw van de website is Dilling Design ook verantwoordelijk voor het onderhoud.

In 2021 lanceren wij een geheel nieuwe website voor Winkelcentrum Paddepoel!

Trotters for Sale

Trotters for Sale brengt kopers en verkopers van paarden bij elkaar.

Middels een advertentie platform bieden de verkopers hun paarden aan en vinden de kopers hun nieuwe droompaard. Dilling Design is al sinds de oprichting van Trotters for Sale in 2008 bij dit platform betrokken. Sinds die tijd vonden inmiddels meer dan 1.200 paarden een nieuwe eigenaar via dit platform.

Dilling Design is verantwoordelijk voor het ontwerp en de bouw van deze website. Daarnaast nemen wij ook alle operationele taken van Trotters for Sale voor onze rekening.

Trotters for Sale is sinds 2019 volledig in ons eigendom!

Drafbaan Alkmaar

In 2019 maakte de drafbaan in Alkmaar een doorstart. De kar werd getrokken door de enthousiaste liefhebbers Robin Goudsblom en Cees de Groot.

Middels de door hen opgezette stichting SEDA (Stichting Exploitatie Drafbaan Alkmaar) is de drafsport in de kaasstad aan een tweede jeugd begonnen en koersen de paarden er weer onder grote publieke belangstelling.

Dilling Design kreeg de opdracht om een geheel nieuwe website te ontwerpen en produceren. Daarnaast is Dilling Design ook verantwoordelijk voor het onderhoud en een groot deel van de fotografie op de website!

KR8 Consultancy

Verkennen, verbinden en verwezenlijken, dat is wat KR8Consultancy doet!

KR8 Consultancy verwezenlijkt, plant en bedenkt. Met aandacht voor mensen en daadkracht wordt uw plan werkelijkheid!

Dilling Design ontwierp en bouwde voor hen een moderne website én het logo.

De hosting van de website hebben we bij onze partner VDX.NL ondergebracht. Zodoende garanderen we een minimale downtijd en een optimale service!