Alles begint met inspiratie!

Inspiratie is het begin van alles. Zonder inspiratie geen excellentie. Inspiratie zit in kleuren, geuren, jaargetijden, smaken, geluiden en gevoelens. Ontwerpers besteden een groot deel van hun tijd aan het opdoen van inspiratie. De sleutel tot succes zit hem in het omzetten van inspiratie in ontwerpen.

5 Olive Oil is daarvan perfect voorbeeld.Een groep jonge ondernemers uit het Griekse Thessaloniki stelde zich tot doel om de beste olijfolie merk in de markt te zetten. Uitgangspunt was daarbij om de eeuwenoude Griekse traditie in olijfolie te koppelen aan een sensationele verpakking en excellente productkwaliteit. Dat is de Grieken uitstekend gelukt!

Het concept werd tot in detail uitgewerkt en dat resulteerde in een uitermate effectief logo, simpel maar uiterst doeltreffende. De verpakking is subliem met als "top of the bill", de fles waarbij het 5 logo is aangebracht met Swarovski kristallen.

Met hun aanpak verdiende 5 Olive Oil inmiddels meerdere awards zoals de Red Dot Design Award, de Golden Award van Pentawards, een first award voor packaging van the Dieline Awards en een zilveren onderscheiding van de European Design Awards.

5 Olive Oil staat onder de creatieve directie van het Griekse ID United en vormt een absolute inspiratiebron voor ons bedrijf. De wereld zit vol met hele mooie dingen!

Meer informatie over 5 olive Oil vindt u op: www.fiveoliveoil.com