social club stadpark

Onderhoudt uw netwerk. Goed voor u en goed voor de drafsport in Groningen.

Ook in het seizoen 2017 wordt er in de ruimte van de sociëteit van de drafbaan de "Social Club Stadspark" geopend. Tegen betaling per stoel kunt u hier het gehele seizoen in een voor leden afgeschermd gedeelte van de sociëteit de koersen volgen.

De "Social Club Stadspark" is opgericht in samenwerking met de Koninklijke Harddraverij & Ren Vereniging "Groningen" (KH&RV). De netto opbrengst van de "Social Club Stadspark" komt ten goede aan het prijzengeld van de te verrijden meetings in Groningen.

Wat biedt de Social Club Stadspark u:

  Gratis entree gedurende het gehele seizoen
  Een voor u gereserveerde stoel in een speciaal afgeschermd gedeelte voor "Social Club Stadspark" leden.
  Tijdens iedere meeting worden u hapjes aangeboden. Het aanbod varieert en loopt uiteen van hapjes tot en met koud- en warm buffet.
  Een voor u gereserveerde parkeerplaats binnen de hekken van de drafbaan tijdens de meetingdagen.
  U krijgt één keer per seizoen een koers op uw (bedrijfs)naam.
  Voor leden worden gedurende het seizoen diverse activiteiten georganiseerd. U kunt hierbij denken aan deelname een een duosulkykoers, lezeingen en optredens van artiesten na afloop van een meeting.
  Gedurende het seizoen heeft u de mogelijkheid om een (beperkt) aantal introducee's mee te nemen. Uw introducee's genieten tijdens deze introductie van dezelfde faciliteiten als de leden van de social club.

De kosten voor deelname aan de "Social Club Stadspark" bedragen 450 euro per gereserveerde stoel (lees per persoon). Bij deelname ontvangt u uw eigen "Social Club Stadspark" kaart en 1 parkeerkaart.

Leden Social Club Stadspark 2017:

 Ophtec bv, Groningen
 OMC Groningen, Groningen
 HRV Drachten, Bolsward

Wilt u ook lid worden van de Social Club Stadspark?

Wilt u meer weten over de Social Club Stadspark of wilt u zich aanmelden? Vul dan onderstaand formulier in. Na ontvangst nemen wij dan zo snel mogelijk contact met u op.

about us

about us

about us