hospitality

Uw bedrijf en de mogelijkheden die de Drafbaan Groningen u kan bieden.

Naast de mogelijkheden die de "Social Club Stadspark" u biedt zijn er diverse andere mogelijkheden om uw bedrijf te promoten via de drafbaan Groningen. Door de prachtige lokatie in het Stadspark van Groningen, de spanning van de paardenraces en de uitgebreide culinaire mogelijkheden biedt de drafbaan Groningen u uitstekende mogelijkheden om uw bedrijf in de spotlights te zetten. Een uitgelezen kans voor u en uw relaties.

De drafbaan Groningen biedt u een perfecte entourage voor diverse grote en kleine evenementen. U kunt daarbij denken aan:

  Een relatiemiddag met uw relaties en belangrijke stakeholders
  Een relatiemiddag met uw leveranciers
  Een personeelsevenement
  Een jubileum
  Een afdelingsuitje of teambuildingmiddag
  Gewoon  een gezellige middag met een vriendenclub, sportvereniging of uw collega's

De drafbaan Groningen biedt ruimte voor kleine en grote groepen.

Spanning, afwisseling en actie. De paardenraces zorgen voor de nodige spanning en daarnaast kunt u uw middag geheel aanpassen aan uw eigen wensen. Uiteraard denken wij hierover graag met u mee. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk een "kijkje achter de schermen" te nemen en u kunt een uitgebreide speluitleg krijgen.

Ook de horecafaciliteiten zijn geheel af te stemmen op uw persoonlijke wensen. Dé ideale gelegenheid om uw vrienden, relaties, leveranciers of werknemers een bijzondere dag te bezorgen. Daarom hebben wij diverse hospitality-pakketen samengesteld die wij aan u kunnen bieden. Wij kunnen ons echter voorstellen dat u zelf ook ideeën heeft. Daarom treden wij graag met u in gesprek.

Wilt u meer informatie over de hospitality mogelijkheden van de Drafbaan Groningen?

Vul dan onderstaand formulier in. Na ontvangst nemen wij dan zo snel mogelijk contact met u op.

about us

about us

about us