Succesvol adverteren is een kunst!

U kent het wel, de wekelijkse stortvloed aan folders, flyers en huis aan huisbladen. Een overdaad aan advertenties. Staan uw advertenties daar ook tussen? Vallen uw advertenties wel op? Merkt u een duidelijke respons op uw advertenties? Met de krachtige advertenties van DIPPiT Creatives haalt u meer uit uw advertentiecampagnes. Of het nu gaat om een uitverkoop, kortingsactie of een nieuwe collectie. Wij bieden voor elke gelegenheid een maatwerk oplossing!

Een heldere boodschap gekoppeld aan pakkende, doeltreffende beelden. Wij zorgen er voor dat de "main selling points" van uw producten en diensten direct opvallen bij uw doelgroep. Dat kan met een eenvoudige advertentie tot en met een complete campagne inclusief, posters, flyers en billboards.

Wij werken daarbij niet alleen voor het midden- en kleinbedrijf maar ook voor evenementen, festivals en concerten op lokaal, regionaal en nationaal niveau. Met onze ervaring kunt u er zeker van zijn dat uw pr in goede handen is.

Voor het drukken van onze posters, flyers en billboards werken we samen met een gerenomeerde drukkerij waarbij de nieuwste digitale technieken worden gebruikt. Zo kunt u er op rekenen dat uw promotiemateriaal altijd van de beste kwaliteit is!